6.4.08

U23D - Ακούσατε τίποτα;



Κλείσε τα μάτια. Φαντάσου ότι έχεις τη δυνατότητα να βρεθείς ξαφνικά στη Νότιο Αμερική και να παρακολουθήσεις το μεγαλύτερο συγκρότημα του πλανήτη στην περιοδεία τους "Vertigo" λίγα μόνο μέτρα από τη σκηνή, να νιώθεις τη δόνηση της μουσικής να σε διαπερνάει, τα φωτιστικά εφέ να σε μαγεύουν, και να νιώθεις σαν να είσαι πάνω στη σκηνή, σαν να μπορείς να αγγίξεις τις κιθάρες και να τραγουδάς μαζί με τους τραγουδιστές.

Σταμάτα να φαντάζεσαι. Άνοιξες τα μάτια; Ωραία. Ξέχνα τις ψηφιακές 3D κάμερες και τη φοβερή και τρομερή τεχνολογία 3ality λοιπόν, φώναξε την παρέα σου, βάλε το Vertigo στο cd player -με την ένταση στο max κατά προτίμηση- βγάλε και καμιά μπύρα απ' το ψυγείο και θα περάσεις πολύ καλύτερα. Σίγουρα πάντως δε θα ξενερώσεις καθισμένος με ποπ-κορν και πεπσι μέσα σε μια αίθουσα του village, να αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο χαμηλά η μουσική σε μια ταινία-συναυλία των U2.

Α, θα χάσεις βέβαια τα "σύντομα κοντά σας" σποτάκια από τις ταινίες 3d οι οποίες δείχνουν πραγματικά εντυπωσιακές, αλλά τουλάχιστον θα περάσεις καλά. Κι οι φίλοι καλύτερα.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: