7.4.08

Σχέδιο Εξέγερσης - Μάης 08

ΕΛΛΑΔΑ - ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ - ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
Τα επιτελεία της κυβέρνησης ετοιμάζονται πυρετωδώς για να αντικρούσουν τις προγραμματισμένες λαϊκές κινητοποιήσεις της 1ης Μαϊου 2008 που ειδικά εφέτος -εξαιτίας του συμβολισμού των 40 (σαράντα λέμε) χρόνων από τον Μάη του 68- αναμένονται ιδιαίτερα δυναμικές. Η απόρρητη επιχείρηση έχει κωδικό "πουπουλένια επανάσταση". Ήδη, το υπουργείο δημόσιας τάξης, μελετάει dvd (μέρος του θα δείτε παρακάτω, υπομονή) που δείχνει τα νέα όπλα των επικίνδυνων αντιεξουσιαστών επί το έργον.



Στο επίμαχο βίντεο, πίσω από τις λέξεις, διακρίνεται πεντακάθαρα, αν και μεταμφιεσμένος με λευκό τι σερτ, σκισμένο μπλουτζήν, εξτένσιονς και ντεκαπάζ στο μαλλί, ο γνωστός-άγνωστος Αλέξης Τσίπρας (Αλέξη να το κρατήσεις το νέο λούκ, σε φωτίζει, και έχουμε ανάγκη από φωτισμένα κεφάλια), την ώρα που δίνει το συμβολικό πρώτο χτύπημα, για να οδηγηθούμε σε ανατροπή του συστήματος και να πάρει επί τέλους κι αυτός τη θέση που του αρμόζει. Στο σύστημα.

Παρακάτω πρωταγωνιστούν γνωστές περσόνες (μεταμφιεσμένες πάντα) της ελληνικής πολιτικής ζώου-μπιζ, όπως ο Μονάρχης μακεδονικής Θεσσαλονίκης κυρίως Ψωμιάδης ή Ζορό ή Ρατατούης ή Ντ' Αρντανιάν, η κ. Χάνει Πάλι ή Πετραλιά, με λευκό μεταξωτό φόρεμα Αslanis να επιτίθεται στα ΜΑΤ νομίζοντας ότι είναι κρανοφόροι αντιεξουσιαστές (έτσι είπαν στις ειδήσεις), ο μυλόρδος Βύρωνας Πολύδωρας που βρήκε την ευκαιρία να εκδικηθεί το δεξιό κατεστημένο που τον κατάντησε συγγραφέα παύλα διανοούμενο. Highlight του αποκαλυπτικού dvd, το ντοκουμέντο με τον κύριο Γιωργάκη Παπανδρέου να πιλοτάρει μονοκινητήριο αεροπλάνο ρωσικής προέλευσης, προσπαθώντας να εκτοξεύσει άγνωστου τύπου όπλα μαζικής καταστροφής στα μπλοκ του Συνασπισμού της Αριστεράς και όπου μας βγάλει. Και στα δικά μας.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: